Allt från fram och bakvagnsinställning och hjulskiftning samt förvaring av däck!

Letar du efter en pålitlig verkstad som kan hjälpa dig med bildäck? Vi är experter på försäljning och reparation av bildäck samt utförande av hjulinställning.

På vår verkstad tar vi hand om alla dina behov när det gäller bildäck. Vi erbjuder professionell montering, avmontering, byte och balansering av däck för att säkerställa optimal prestanda och säkerhet för din bil. Oavsett om du behöver vinterdäck, sommardäck eller året-runt-däck, har vi ett brett sortiment att välja mellan. Dessutom kan du dra nytta av vår säsongsförvaring av däck för en smidig och bekväm lösning.

För att se till att din bil är i bästa skick erbjuder vi även framvagnsinställning med hjälp av avancerad mätutrustning. Detta säkerställer att dina hjul är korrekt justerade för optimal stabilitet, hantering och slitaget på däcken.

Du kan också lita på oss när det gäller miljövänlig kassering av slitna däck för att bidra till hållbarhet och miljöskydd.

Kontakta oss idag för att dra nytta av våra professionella tjänster för bildäck, hjulinställning och mycket mer. Vi är här för att hjälpa dig och se till att du får de bästa lösningarna för dina behov.

Anlitar du oss kan du känna dig trygg!
Företaget har funnits sedan 2003. Det finns lång erfarenhet och bred kompetens då vi har arbetat i branschen sedan 1974. Företaget har idag fyra anställda.

Vi är en Mekonomen bilverkstad – vi har rätt kunskap och utrustning.